Een laptop heeft verschillende onderdelen die defect kunnen raken. Denk bijvoorbeeld aan het beeldscherm, toetsenbord, harde schijf etc. Vaak is een defect aan uw laptop geen reden om de laptop af te schrijven. Een beeldscherm vervangen omdat het glas gebroken is kunnen we meestal binnen 2 dagen realiseren. Ook het vervangen van een toetsenbord is vaak binnen 2 dagen klaar. 

Het vervangen van de harde schijf van een laptop door een snelle SSD-schijf is een aantrekkelijke upgrade van uw oude laptop. In veel gevallen wordt de laptop er zo'n 10x sneller van.

 

De aansluiting van de voedingsadapter op uw laptop is één van de meeste gevoelige onderdelen van uw laptop. Wij krijgen veel laptops ter reparatie aangeboden waarvan de accu niet meer wordt opgeladen omdat de aansluiting van de oplader op de laptop defect is. Wij zijn in staat om dat te repareren door een nieuwe connector op het moederbord van de laptop te solderen.

 

Heeft u andere problemen met uw laptop? De eerste diagnose stellen we zelf in onze werkplaats, indien mogelijk repareren wij dan direkt. Als wij niet de benodigde apparatuur in huis hebben om uw laptop te repareren dan hebben wij contact met een gespecialiseerd bedrijf die in de meeste gevallen de reparatie kan uitvoeren. U krijgt vooraf van ons een kostenopgave waarna u kunt besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. Wij verzorgen voor u het gehele traject van opsturen en terugbrengen.