Start uw computer niet meer op of is deze erg traag geworden? Dit kan verschillende oorzaken hebben:

- Virussen of malware
- Stofophoping in de behuizing.
- Tijdelijke bestanden die niet langer nodig zijn.
- Verkeerd verwijderde programma's
- Vervuiling van het register (het register is het belangrijkste onderdeel van Windows)

Computerspecialist in Barneveld biedt hierbij uitkomst: Voor een vaste prijs schonen wij uw computer op en worden de eventueel aanwezige virussen en malware's verwijderd zodat u weer ongestoord verder kunt werken.

Soms zijn de problemen niet direct te wijten aan de software op uw computer, onderdelen van uw computer of laptop kunnen ook stuk gaan. Reparatie's aan hardware doen wij meestal in eigen huis, als dat niet mogelijk is werken we samen met een aantal betrouwbare reparatiebedrijven die complexe reparatie's uitvoeren tegen een vooraf afgesproken prijs. Ten allen tijde blijven wij uw aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat uw pc of laptop z.s.m. weer bij u terug komt.

Windows (her)installeren:

Het (her)installeren van Microsoft Windows 10 of Windows 11 zien de meeste gebruikers niet zitten. Vaak komt het voor dat U als klant de CD’s en DVD’s niet (meer) in uw bezit heeft. Zolang u in het bezit bent van een legitieme product activatie code, is het voor ons geen probleem uw computer (opnieuw) te installeren. Als u niet in het bezit bent van een geldige licentie kunnen wij die voor u aanvragen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Na de installatie, zorgen wij er uiteraard voor dat alle updates, upgrades, service packs en stuurprogramma’s worden geïnstalleerd. Ook ontbreken enkele extra’s niet zoals VLC-player, Chrome, 7-Zip, een PDF-Reader etc.  Uw computer of laptop is dus na de door ons verrichte installatie weer helemaal klaar voor gebruik! Het herinstalleren van Windows 10 of Windows 11 kan bij ons vaak al binnen 24 uur gerealiseerd zijn waardoor u uw computer, laptop (netbook of notebook) niet al te lang kwijt hoeft te zijn. Ook de update naar Windows 10 of Windows 11 kunnen wij voor u verzorgen.
windows8 

 

In tegenstelling tot veel andere servicebedrijven houden wij rekening met uw persoonlijke bestanden die u op de computer heeft staan. Wij zorgen voor een backup van uw foto's, documenten, evt. emailberichten, video's etc. Na de installatie plaatsen wij die bestanden weer terug op uw computer.

 

Hoe levert u de computer of laptop aan:
Voor een (her)installatie hebben wij alleen uw computer nodig. Stekkers, beeldscherm(en) e.d. kunt u gewoon thuislaten. In geval van netbooks en notebooks hebben wij tevens de adapter nodig.